Städföretag Växjö

Småland Express AB – städföretag Växjö

Ta vår hjälp med STÄDNING MÅLERI FASADARBETEN

Välkommen till Småland Express AB när du söker ett städföretag i Växjö! Vi har specialistkompetens inom fasadarbete, målning och städ. Med en stark passion för kvalitet och detaljer strävar vi alltid efter att erbjuda högklassiga tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vår dedikerade och specialistutbildade personal utför arbeten med precision, och vi står alltid bakom vårt arbete med garantier för att säkerställa nöjda kunder.

Städföretag Växjö

VILKA vi är

Sedan 2009 har Småland Express AB varit en pålitlig partner för både privatpersoner och företagskunder. Vi förstår vikten av professionellt utförda arbeten och strävar ständigt efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. 

Städföretag Växjö

Vad vi gör

Vi arbetar huvudsakligen med städning, måleri och fasadarbeten. Hos oss är varje projekt unikt och vi tar oss an varje uppgift med dedikation och en minutiös inställning till vårt arbete. För oss är det viktigt att uppnå hög kvalitet.

Städföretag Växjö

TJÄNSTER inom städning

När det kommer till städning arbetar vi brett. Oavsett uppdrag arbetar vi effektivt och noggrant för att uppnå skinande rena resultat. Vi anpassar även arbetet så gott det går utifrån dina behov, för att du ska få hjälpen just du behöver.

TJÄNSTER inom måleri & fasad

Vårt företag innehar över 10 års erfarenhet av måleri. Dessutom har vi gedigen kompetens och erfarenhet inom diverse fasadarbeten. Samtliga arbeten utförs med en garanti.

RUT-avdrag

När du anlitar ett företag för ett RUT-arbete har du möjlighet till skattereduktion, även känt som RUT-avdrag, för en del av arbetskostnaden. Du kan enbart använda RUT-avdraget till arbetskostnaderna, där företaget kan dra av högst 50 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och övriga kostnader, inklusive resekostnader i samband med arbetet, ger inte rätt till avdrag. Läs mer om RUT-avdraget här.

ROT-avdrag

När du anlitar ett företag för ROT-arbete kan du få skattereduktion, så kallat ROT-avdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till ROT-avdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om ROT-avdrag åt dig.

Kontakta oss

Contact Us
Typ av tjänst:

Småland Express AB

Stallvägen 26, 352 56 Växjö